Toyota представить новий розкішний позашляховик. Він стане конкурентом Rolls-Royce Cullinan (Фото)

Новий розкішний позашляховик Toyota Century, покликаний стати прямим конкурентом Rolls-Royce Cullinan, дебютує вже 6 вересня. Про це, виклавши новий тизер із ним, оголосив сам японський автовиробник.

Варто сказати, що світлина, що передувала прем’єрі, виявилася більш інформативною, ніж могла б бути. Незважаючи на затемнене тло, на ній добре простежується частина заднього ліхтаря, лінії бічного виштампування на кузові, хромована рамка заднього скла.

Стоп-кадр з відкриттям дверей явно натякає на те, що йдеться про представницький автомобіль, головний у якому – зовсім не водій, а пасажир на задньому сидінні.

І хоча назву Century у Toyota ще не підтверджували, профільні ЗМІ впевнені, що новинку назвуть саме так. Подейкують, що в довжину, ширину і висоту автомобіль «розтягнеться» на 5200, 1950 і 1750 мм відповідно, а по колісній базі, розмір якої повинен становити 3000 мм, майбутній позашляховик перевершить навіть Grand Highlander, представлений на початку поточного року.

Крім того, інсайдери пророкують авто гібридну силову установку на базі 3,5-літрового бензинового V6. Також не виключається поява гібридної системи V6 i-Force Max, як у Tundra та Sequoia, але привід у будь-якому випадку буде лише повним.


Не пропустіть