Subaru випустить новий «заряджений» седан: що про нього відомо

Японська компанія Subaru готує до виходу нову версію седана WRX за назвою TR. Прем’єра новинки відбудеться 7 жовтня у рамках фестивалю Subiefest у Флориді.

Публіці новий Subaru WRX TR 2024 представлять гонщик Subaru Motorsports USA, легенда екстремального мотоспорту Тревіс Пастрана, а також відомий професійний скейтбордист і гонщик ралі-кросу Бакі Ласек.

Жодних подробиць про автомобіль виробник розкривати не став, зазначивши лише, що новий Subaru WRX TR 2024 буде ще різкішою і орієнтованою на ентузіастів моделлю. На єдиному тизерному фото нового Subaru WRX TR продемонстровано колесо нового автомобіля з бронзовим диском та червоним гальмівним супортом Brembo.

Нагадаємо, наприкінці серпня Subaru представила трохи покращену версію кросовера Forester. Модель злегка змінилася зовні, стала безпечнішою і отримала кілька «відсутніх» опцій в оснащенні. Технічно кросовер не змінився. У Японії Subaru Forester, як і раніше, пропонується з опозитними бензиновими двигунами: 2,0-літровим 150-сильним атмосферним і 1,8-літровим 174-сильним турбоагрегатом.


Не пропустіть