Toyota представила оновлений седан Camry (Фото)

Японська компанія Toyota офіційно представила нове покоління седана Toyota Camry. Точніше, йдеться про глибоку модернізацію авто колишньої генерації: кузов зберіг колишню силову структуру, а шасі досі засноване на архітектурі TNGA.

Головна відмінність новинки полягає у нових силових установках. Двигунів V6 більше не буде, як і турбованих бензинових моторів. Натомість покупцям запропонують виключно гібридний привід.

Поки що анонсовано дві версії. Перша отримала 2,5-літровий атмосферний бензиновий мотор та два електродвигуни. Всі три двигуни з’єднані через «варіатор» і приводять у рух передні колеса. Сумарна потужність силової установки складає 228 кінських сил.

У другому варіанті електричних моторів вже три, причому додатковий обертає задні колеса, роблячи Camry повнопривідною. Потужність цієї силової установки – 235 кінських сил.

Зовнішні відмінності нової Camry від колишньої при цьому зводяться до дещо іншого оформлення передньої та задньої частин кузова. У салоні з’явилася нова панель приладів з двома дисплеями: приладовим і центральним. При цьому збережена класична архітектура, де дисплей приладів розташовується під козирком й імітує звичні циферблати.

Публічна презентація оновленого седана відбудеться 17 листопада на автосалоні в Лос-Анджелесі. У продаж автомобіль надійде на початку 2024 року.