Toyota вивела на ринок новий позашляховик (Фото)

Японська компанія Toyota оголосила про попередній продаж нового позашляховика Land Cruiser Prado, який на деяких ринках, включаючи Європу, буде пропонуватися під назвою Land Cruiser 250.

В ЄС оформити попереднє замовлення на новий можна Toyota Land Cruiser уже з 5 грудня. Першими до покупки будуть доступні топові комплектації Prestige та Executive, а також ексклюзивна версія First Edition. Їх запропонують як у п’яти-, так і семимісній конфігурації. При цьому постачання замовлених позашляховиків покупцям розпочнуться не раніше третього кварталу 2024 року.

Версії Prestige і Executive мають багате оснащення, а відрізнити їх візуально можна по дисках – Executive будуть 20-дюймові легкосплавні диски замість 18-дюймових у Prestige.

Що ж до First Edition, то це найстарша версія, яка буде випущена обмеженим тиражем і доступна для покупки лише онлайн. Вона відрізняється оригінальним дизайном з класичними круглими фарами, двоколірним забарвленням кузова, шильдиками First Edition, 18-дюймовими дисками та спеціальним оздобленням передніх сидінь.

Оновлений Toyota Land Cruiser запропонують із 2,8-літровим турбодизельним двигуном потужністю 204 к.с., що працює в парі з новою восьмиступінчастою АКПП. Пізніше з’явиться гібридна версія позашляховика на базі 2,8-літрового дизельного мотора із 48-вольтовою системою.