Старий Mercedes-Benz E-Class завівся і поїхав після 10 років простою (Відео)

В Естонії відшукали Mercedes-Benz E-Class 1996 року, який востаннє запускали у 2013 році. Попри довгий простій автомобіль завівся і поїхав. Відповідне відео опублікували на Youtube-каналі Flexiny.

Як зазначається, востаннє цей седан проходив техогляд у 2013 році. Після встановлення нового акумулятора та кількох спроб завести дизельний двигун він ожив — не довелося виконувати навіть базове обслуговування.

Автомобілю підкачали шини і він поїхав. Машину випробували на ґрунтовій дорозі й підвіска чудово впоралася — вона також у непоганому стані. Також у Mercedes E-Class працює обігрівач салону.

Нагадаємо, Mercedes E-Class W210 випускали з 1994 по 2003 роки. Конкретно цей седан оснащений шестициліндровим дизелем об’ємом 3,0 л і потужністю 140 кінських сил. Він здатний прискорюватися до «сотні» за 12,9 с і розвинути 205 км/год, а середня витрата пального становить 7,4 л/100 км.

В Україні Mercedes E-Class W210 користується попитом на вторинному ринку. Це один із найдоступніших седанів бізнес-класу на нашому ринку.


Не пропустіть