Експерти назвали найкращий час для покупки автомобіля

Тим, хто хотів купити чи змінити автомобіль, краще зробити це до Нового року, щоб встигнути скористатися передсвятковими програмами та пропозиціями як автовиробників, так і дилерів.

Чимало виробників і дилерських центрів стимулюють продажі наприкінці року, пропонуючи різні знижки чи подарунки.

Ще одна причина купити авто до кінця року, полягає у прагненні дилерів ліквідувати старі запаси, щоб звільнити місце під нові. Це чудова нагода для покупців отримати знижку на якісний автомобіль минулих років.

Перед Новим роком дилери та продавці, як правило, мають більше часу та ресурсів для обслуговування клієнтів, а ті, у свою чергу, можуть насолоджуватися якіснішим обслуговуванням та можливістю тест-драйву різних моделей перед прийняттям зваженого рішення.

Крім того, з метою збільшення продажів дилери починають пропонувати різні бонуси та подарунки тим, хто готовий купити автівку саме до кінця року. Це можуть бути знижки на аксесуари, збільшена гарантія, пакети безкоштовного техобслуговування та інші пропозиції, здатні зробити покупку більш вигідною.

Як повідомлялось, від початку 2023 року українці придбали 55 тис. нових легкових авто, що на 61% більше, ніж за аналогічний період 2022-го.


Не пропустіть