З’явилося перше зображення седана Honda Civic Hybrid 2025 (Фото)

Японська компанія Honda опублікувала перше зображення седана Civic зразка 2025 року із гібридною силовою установкою. У компанії вважають, що на модель припаде 40% продажів на ринку США.

Судячи із зображення, оновлений автомобіль відрізняється від попередника великою решіткою радіатора та низьким повітрозабірником, а також окантовкою навколо фар у колір кузова.

Якщо точніше, на зображенні показана версія Sport Touring Hybrid – приналежність до неї видають бічні спідниці у колір кузова та шестиспицеві колісні диски з ромбоподібним огранюванням.

Дилери в США отримають Civic Hybrid 2025 уже влітку поточного року, і в Honda вважають, що на гібрид стане найпопулярнішою моделлю марки на північноамериканському ринку.

Нагадаємо, у 2021 році на ринок вийшло одинадцяте покоління Honda Civic. Автомобіль зберіг два чотирициліндрових мотора – 2,0-літровий «атмосферник» і 1,5-літровий турбований. Перший досі розвиває 160 к.с. і 187 Нм, потужність другого підвищили до 183 к.с. і 240 Нм. Хетчбек отримав 1,5-літровий 183-сильний турбомотор та 2,0-літровий 160-сильний атмосферний двигун.


Не пропустіть