Китайський Changan показав новий стильний кросовер (Фото)

Китайський автовиробник Changan опублікував офіційні зображення свого нового кросовера Uni-Z. Судячи з фото (наявності бічного скління в багажнику) ця модель виявиться більшою за Uni-K.

В цілому, стилістика Uni-K і Uni-Z схожа, але у нової моделі більша решітка радіатора, і вона практично зливається з фарами. Відрізняється і лінія бічного скління в задній частині: чорна стійка створює ефект даху, що парить. Ззаду – потужний спойлер.

Помітно відрізняється виконання інтер’єру: замість типового для Changan нагромадження екранів, в Uni-Z – окремий дисплей у складі цифрової панелі приладів та окремий великий екран медіасистеми.

Технічні характеристики Changan Uni-Z поки що не розкрито, але, швидше за все, кросовер запозичує агрегати від інших моделей лінійки.

Нагадаємо, нещодавно було представлено Changan Qiyuan E07 – це і кросовер і пікап. Виробник стверджує, що це перший у світі автомобіль, оснащений технологією супутникового зв’язку, що зможе забезпечити глобальне покриття, підключатися до Інтернету в будь-який час і ніколи не втрачати з’єднання.


Не пропустіть