Автосигналізації Benish GPS чи Pandora? Чи на часі обирати між ними – вирішувати вам!

Вирішили придбати нове авто? Вітаємо! Але водночас з приємними турботами по оформленню документів постає питання захисту нового члена сім’ї. Більшість людей йде традиційним шляхом: вивчає спеціалізовані сайти, проводить експрес-опитування серед знайомих автовласників. Позитивні відгуки про сигналізацію Pandora – одні з найчастіших. І недарма, бо донедавна вони займали одну з ключових позицій у відповідному сегменті. Ви спробували знайти Pandora сигналізацію в мережі і з’ясували, що офіційний сайт в росії? Що ж, в житті бувають розчарування.

Але чисто зі спортивного інтересу все одно цікаво:

Сигналізація Pandora, яка в неї ціна? В принципі, цілком співставна з українськими системами подібного рівня. Нічого такого, чого не можна купити у нас приблизно за ті ж гроші.

Оскільки більшість українців – люди помірковані та виважені, постає просте і водночас складне питання: а можна те ж саме, тільки українського виробництва?

Чому ж не можна, коли існує на українському ринку автосигналізацій – Benish GPS.

Допитливі можуть порівняти преміальні моделі провідних виробників різних країн: Benish GUARD Force Unlimited і Pandora UX 4790.

Преміум-сегмент – це не стільки про сигналізацію, скільки про всебічну підтримку клієнта в разі необхідності. Власники Force Unlimited можуть не впадати в розпач, якщо раптом посеред дороги закінчиться пальне, або пробили колесо і немає поряд запаски, або потрібні послуги автоевакуатора. Всі ці невеликі, але життєво необхідні в певні моменти послуги надаються в рамках підтримки на дорозі Road Assistance не тільки в межах країни, але і по всій Європі. Постійний роумінг також входить в цей пакет, тому вам не потрібно додатково комунікувати з Центром Автобезпеки Benish GPS і просити його активувати роумінг, просто їдете куди заманеться. Зв’язок увімкнеться автоматично.

Якщо дивитися об’єктивно і безпристрасно, то Pandora – дуже непогане обладнання і за інших умов могло б бути гідним конкурентом іншим відомим компаніям автозахисту, але точно не зараз.

Benish GUARD Force Unlimited Pandora UX 4790
Ціна (дол) 1500 1100
Країна-виробник Україна росія
Ціна обслуговування 1500 грн/міс В Україні не обслуговується
Гарантія 3 роки 3 роки (в Україні не надається)
Мобільний додаток Працює на Android\IOS Не працює на території України(доступ тільки через vpn\дані користувача передаются на сервер РФ
Авторизація мітками так так
Технологія Bluetooth 5.2 5.0
Блокування по CAN так так
Розумна протидія глушінню так ні
Передача інформації в русі та контроль втрати звязку щосекундно щосекундно
Наявність тривожної кнопки так ні
Допомога в позаштатних ситуаціях так (в Україні взагалі не підтримується)
Виїзд Нацполіції так (в Україні взагалі не підтримується)
Реакція системи на:
Порушення периметра авто так так
Удар/нахил/евакуація так так
Просадку аккумулятора так так
Натискання на тривожну кнопку так ні
Глушіння так ні

Не всі користуються преміум-сегментом, тому можемо порівняти більш доступний по ціні середній-сегмент. Наприклад, Pandora UX 4150 і Benish GUARD Force Light:

Benish GUARD Force Light Pandora UX 4150
Ціна (дол) 699 650
Країна-виробник Україна росія
Ціна обслуговування 548 грн/міс В Україні не обслуговується
Гарантія 3 роки 3 роки (в Україні не надається)
Авторизація мітками так так
Технологія Bluetooth 5.2 5.0
Блокування по CAN так так
Передача інформації в русі та контроль втрати зв’язку щосекундно щосекундно
Наявність тривожної кнопки так ні
Допомога в позаштатних ситуаціях так ні (в Україні взагалі не підтримується)
Виїзд Нацполіції і мобільних груп реагування так ні (в Україні взагалі не підтримується)
Реакція системи на:
Порушення периметра авто так так
Удар/нахил/евакуація так так
Просадку аккумулятора так так
Натискання на тривожну кнопку так ні
Глушіння так ні

Чи можна купити сигналізацію Pandora в Києві?

При наявності великого непереборного бажання – так, можна. Не офіційно, звичайно, але з рук контрафакт, звісно що без гарантії – чому ні. Але чи є в цьому сенс? Читайте нижче.

Детальніше про мобільні додатки та чи є в сигналізації Pandora підтримка в Україні?

Сюрприз для бажаючих придбати російського автозахисту: з 24 лютого 2022 року мобільний додаток разом з підтримкою Pandora відправився туди, куди пізніше спрямував російський корабель. Доступ до додатку на території України заблоковано.

Мало кому сподобається, що особисті дані клієнтів будуть передаватися безпосередньо на сервери країни-агресора, і кожну машину (на яку в базі є повні дані про власника, державний номер і vin-код транспортного засобу) можна в будь-який момент відслідкувати з точністю до кількох метрів.

Тому необхідно добре подумати, чи варте використання цієї системи таких ризиків.

Купуючи ж систему автобезпеки від Benish GPS, автовласник отримує якісний мобільний додаток для автозахисту в Україні. В ньому можна бачити щосекундне оновлення даних про місцезнаходження автомобіля. Але заради об’єктивності варто зазначити, що в Україні через військовий стан є зони з особливим режимом, де не відслідковується місцеположення та немає радіозв’язку.

А ще у випадках, коли технічні можливості автомобіля дозволяють, то за допомогою мобільного додатку можна зробити автозапуск двигуна.

Окрім того, це – продукт українського виробництва. Купуючи його, ви допомагаєте створювати нові робочі місця з повністю білими зарплатами. Компанія сплачує в повному обсязі податки та допомагає ЗСУ.

Тож думайте самі, вирішуйте самі. А автоексперти в Benish GPS завжди будуть раді допомогти підібрати саме ту систему автобезпеки, яка максимально задовольнить потреби і врятує від викрадення ваш автомобіль.

P.S. Поки готувалася ця стаття на українському ринку з’явилася “нова” автобезпека Specter, що є нічим іншим як відомим російським Pizrak. Просто перебрендованим під нову назву. Тож будьте уважні та обережні, обираючи автобезпеку, щоб випадково не обрати російський продукт.

Нагадаємо що в Україні наразі заблоковано російські сервери, тому немає можливості керувати системами автобезпеки російського виробництва та отримувати зворотній зв’язок через застосунок.

Це стосується всіх охоронних автомобільних систем російського виробництва: Pandora, Pandect, Prizrak, Starline, тощо