У мережі показали оновлений кросовер Chery Tiggo 9. Він може з’явитися в Україні (Фото)

В Китаї сфотографували оновлений кросовер Chery Tiggo 9 2025 модельного року. Раніше цей автомобіль було представлено у каталозі міністерства промисловості КНР. Очікується, що ринку новинка дебютує уже 25 вересня. Відповідні світлини опублікували у соцмережі.

Судячи з фото, дизайн оновленого Tiggo 9 змінився несуттєво. Усі основні зміни торкнулися передньої частини автомобіля: інший бампер і злегка збільшена хромована радіаторна решітка з новим малюнком.

Фото: cheryinternational.com

На відміну від зовнішнього вигляду, дизайн інтер’єру оновленої моделі не зазнав помітних змін. На передній консолі автомобіля буде встановлене колишнє триспицеве ​​кермо з сенсорним керуванням і моноблок з двох екранів по 12,3 дюйми кожен.

Розміри оновленого Tiggo 9 також не змінилися: 4820 мм завдовжки, 1930 мм завширшки і 1699 мм заввишки. Колісна база складає 2820 мм.

Фото: cheryinternational.com

Автомобіль, як і раніше, оснащуватиметься безальтернативним 2-літровим турбомотором потужністю 261 к.с. і крутним моментом у 400 Нм. Дві базові версії отримають 7-ступінчасту роботизовану КПП, а для середньої модифікації передбачено 8-швидкісний «автомат».

Кросовер буде доступний у п’яти комплектаціях за ціною від 140 000 юанів або 19 739 доларів США.