Седан Hyundai Sonata 2018 пройшов тести на дорогах

Південнокорейський седан Hyundai Sonata 2018 модельного року пройшов дорожні випробування. Машина тестувалася західними автомобільними експертами. Транспортний засіб отримав більш впізнавану зовнішність: видозмінені радіаторна решітка, оптика і задні ліхтарі зробили Hyundai Sonata 2018 агресивнішою.

Виробник за рахунок седана Hyundai Sonata 2018 розраховує повернути цій моделі колишню популярність, яку вона втратила з виходом попередньої її версії. Ні на внутрішньому ринку, ні в США попередник Hyundai Sonata 2018 не отримав бажаного корейцями попиту. Саме через це і було прийнято рішення істотно змінити зовнішню складову автомобіля.

Також в новому Hyundai Sonata змінилася моторна гамма тепер під капотом автомобіля встановлюється 2,4-літрова установка з чотирма циліндрами. Її продуктивність становить 185 кінських сил. Також Hyundai Sonata 2018 буде продаватися з дволітровим двигуном, який за рахунок системи турбонаддуву розвиває потужність 245 к.с. Автомобіль незалежно від мотора комплектується шестидіапазонною автоматичною трансмісією. Також корейці модернізували гальму нового седана. Дебютує машина в наступному році, і буде коштувати близько 30 000 доларів.


Не пропустіть