Вибираємо циклонний пилосос правильно

У наш час важко знайти квартиру або офіс, де з нагромадженням сміттям не борються за допомогою пилососа. Полегшити завдання по регулярному очищенні приміщення, покликані пилососи з циклоном фільтром – https://y.ua/pylesosy/ciklon/c10128/f=925:17731/.

Циклонні пилососи мають наступні переваги:

відсутність мішків пилозбірників;
простота чищення контейнера;
маневреність і невеликі розміри;
висока якість роботи.

Що собою являє мішок?
Пристрої з фільтрацією циклонного типу одними з різновидів пилососів без мішків. Таку назву пилососи отримали завдяки особливій системі роботи. Усередині пристрою генерується невеликий повітряний потік, за допомогою якого пил і бруд осідають усередині мішка. Усмоктуване сміття під впливом повітряного вихору, який створюється потужним мотором, обертається по спіралі усередині системи фільтрації. Відцентрова сила притискає пил усередині проміжного контейнера, після чого осіла бруд потрапляє в мішок. Подальший шлях призначення бруду і пилу відро для сміття.

Завдяки грамотному співвідношенням ціни і параметрів циклонні пилососи досить популярні в Росії. Великим попитом серед вітчизняних виробників можна виділити Vitek. Іноземні бренди також широко представлені в Росії, серед них можна відзначити: Miele, Bosch, Daewoo, Philips, LG.

Переваги циклонних пилососів.
Пилососи з мішками-мішками, в процесі роботи знижують свою ефективність. Пил накопичується в мішку і заважає руху повітряних мас, таким чином, потужність всмоктування зменшується. Циклонні пилососи позбавлені такого недоліку частинки сміття потрапляють в окремий контейнер, і не заважають руху повітряного потоку. Перевагою циклонного пилососа ще й той факт, що завдяки такій конструкторської організації, двигун працює в щадному постійному режимі, що відмінно позначається на тривалому терміні служби. Обслуговування пилососа досить просте після збирання кімнати достатньо почистити, промити і висушити контейнер і фільтр, після чого вставити їх на місце. Пилосос знову готовий до роботи і немає необхідності постійно думати про нові мішках для сміття.

Невеликі розміри і вага пилососа будуть додатковим плюсом, так як механізм роботи не вимагає великих габаритів на відміну від агрегатів з аквафільтром.

Поради щодо вибору найкращого типу циклон пилососа

Пилосос циклонного типу буде чудовим засобом для боротьби зі сміттям в приміщенні тільки тоді, коли модель підбирається з урахуванням різних особливостей квартири, і володіє хорошими технічними характеристиками.

Безсумнівно, потужність всмоктування моделі гарантом якісного прибирання приміщення. Більш високий показник показує кращу роботу з частинками сміття. Циклонні пилососи мають хороші характеристики потужності, завдяки невеликому опору, долати повітряним потоком, чого не можна сказати про апарати, що мають мішки для пилу. Хорошим показником потужності вважається 300-350 Вт. Деякі пристрої мають велику потужність всмоктування, їх потрібно використовувати акуратно, тому що вони можуть псувати деякі покриття наприклад, килим.


Не пропустіть