Економія простору і грошей разом з шафою-купе

Замислюючись над тим, як поєднати стандартний елемент для зберігання речей з сучасними тенденціями оформлення квартир, потрібно зупинитися на шафи купе київ. Зручність використання, місткість і гармонійне поєднання з іншими деталями, присутніми в оформленій кімнаті, дозволить придбати шафу-купе без частки сумніву в своєму виборі. Вбудовані або окремо стоячі, кутові – яка б шафа не припала до смаку, головним стає відсутність двері, яка відкривається i займає корисний простір кімнати.

Переваги установки шафи-купе

Вирішивши замінити стандартний шафа на сучасний гардероб, ви можете задуматися про можливі плюси і мінуси, які можуть з’явитися в процесі використання нової шафи.

  1. Легко підібрати під інтер’єр. Виготовлення шафи на замовлення вирішить проблему несумісності з інтер’єром, проте велика частина моделей розроблена таким чином, щоб своїм виглядом не зіпсувати жодне приміщення.
  2. Економія місця. Вбудовані шафи значно економлять простір кімнати, а кутові дозволять максимально використовувати корисний простір в кутку.
  3. Місткість. Внутрішній устрій шафи дає можливість розмістити максимальну кількість речей.
  4. Економія коштів. У порівнянні з класичною шафою, вбудована шафа-купе може використовувати стіни і стелю в якості корпусу.
  5. Можна встановити у вузькому приміщенні. Завдяки розсувним дверям шафу можна встановити де завгодно, відкриті двері не займатимуть зайвий простір.
  6. Великий термін служби. Кріплення дверей надійні, ролики, завдяки яким відбувається рух двері, потребують лише в періодичної перевірки.

Які бувать різновиди шаф-купе?

Шафи-купе розрізняються за формою, кожна з яких може підійти для окремої кімнати.

  1. Кутові шафи прекрасно підходять для невеликих кімнат, що мають вільний кут. Ефективне використання простору не залишиться непоміченим.
  2. Прямі класичні шафи вдало впишуться в будь-який стиль квартири – вони універсальні і функціональні.
  3. Радіусні моделі, що недавно з’явилися на ринку, дозволять внести нотку оригінальності в оформлення кімнати. Елегантність і плавність форм дозволяє доповнити сучасний інтер’єр квартири.

Вибір шафи-купе є важливим кроком на шляху до забезпечення квартири функціональним і містким елементом меблів. Зваживши всі переваги і недоліки стандартних шаф і шаф-купе, можна з легкістю вибрати відповідну модель, яка доповнить існуючий інтер’єр квартири.