Chery анонсувала абсолютно новий кросовер

Марка Omoda, що належить Chery, готується представити кросовер C7, який уособлює собою еволюцію в галузі дизайну і технологій. Новинка, що символізує прогрес та встановлює нові стандарти в автомобільній індустрії, дебютує на автосалоні в Пекіні 28 квітня.

Автомобіль стане новим спадкоємцем фірмової філософії бренду, а його футуристичний дизайн буде відрізнятися «витонченою естетикою та неповторним стилем у кожному ракурсі».

«Гострі грані передньої частини автомобіля плавно перетікають в елегантний рельєфний профіль, окреслений бездоганною прямою лінією, а форма задніх ліхтарів підкреслює силу та технологічність», – стверджують в Omoda.

Порівняно з Omoda С5, нова модель належить до престижнішого класу і відрізнятиметься збільшеними габаритами. Крім нових стилістичних рішень, вона запропонує своїм власникам інший досвід інтелектуального водіння завдяки використанню найсучасніших технологій.

Автомобілі Omoda встигли здобути популярність завдяки своєму унікальному футуристичному дизайну, багатому оснащенню, екологічністю та високому рівню безпеки.


Не пропустіть