5 прихованих функцій, якими можуть похвалитися автомобілі Skoda

Автомобілі марки Skoda користуються чималим попитом в Україні, особливо вживані моделі «Октавія», які десятками тисяч ввозять і розмитнюють наші співвітчизники.

Втім далеко не всі власники таких машин, знають про «секретні» функції, якими оснащений цей чеський автомобіль.

1. Численні «кишеньки»

Слоган Skoda – «Simply Clever» звучить не просто так. Найкраще він реалізується в організації внутрішнього простору салону. Тут є чимало різноманітних відсіків і відділень для укладання будь-яких дрібниць.

2. Місце для парасольки

У дверях багатьох моделей чеських автомобілів є якесь дивне заглиблення. Деякі навіть можуть подумати, що отвір виконало з метою підвищення жорсткості конструкції або для скорочення маси деталі. Однак насправді це місце для парасольки.

3. Подвійні козирки

Майже у всіх автомобілів марки Skoda традиційно робляться подвійні козирки. Створені дизайнерами вони не просто так і вже тим більше не для краси.

4. Скребок для льоду

Цей аксесуар розміщений на лючку бензобака. Ця кольорова штукенція призначена для видалення снігу та льоду з скла. Крім того, це лінійка для перевірки ступеня зносу протектора.

5. «Розумні» підлокітники

Ну і звичайно ж це старі добрі підставки і підстаканники, розташовані в тому числі в підлокітниках. Мало хто замислюється над тим, що тримати в них можна не тільки ємності для пиття, але і будь-які дрібниці.