Названо найдешевші кросовери на українському ринку

Портал obozrevatel склав підбірку найдоступніших кросоверів, які можна купити в Україні.

Відкриває рейтинг Chery Tiggo 2 з цінником у 308 140 грн.

Цей китайський «паркетник» виглядає стильно і сучасно і користується попитом серед співвітчизників. Усі комплектації мають у своєму розпорядженні бензиновий двигун з робочим об’ємом 1,5 л та продуктивністю 106 «коней». У стандартній версії, яка є найдешевшою, він пропонується з 5-швидкісною МКПП.

Друге місце у Lada Xray – 310 510 грн.

Компактний кросовер, який почали виробляти на ЗАЗі, пропонується з 1,6-літровим бензиновим агрегатом на 106 к.с.. В ролі трансмісії виступає 5-позиційна механічною КПП.

Замикає ТОП-3 Renault Stepway, за який доведеться віддати від 325 900 грн.

Ця модель користується непоганим попитом на ринку. Рено Сандеро Степвей – це так звана «позашляхова» версія  хетчбека Рено Сандеро. Базовий варіант комплектується 0,9-літровим турбомотором на бензині, що генерує скромні 90 «коней». Трансмісія – 5-ступінчаста «механіка».

Четверте місце у більш серйозного кросовера Renault Duster – 353 900 грн.

Ця модель доволі часто очолює рейтинг продажів нових авто в Україні. Доступні версії як з моно приводом, так і 4Х4. Найдешевша комплектується переднім приводом, 1,6-літровим бензиновим двигуном потужністю 115 к.с. і 5-діапазанною механічною КПП.

На п’ятому місці рейтингу розташувався ще один «китаєць». Це JAC S2 за 370 500 грн.

Кросовер може похизуватися сучасним виглядом і оригінальним дизайном. Під капотом – двигун на 1,5 л,який розвиває 112 к.с.. Силова установка працює у тандемі з 5-швидкісною МКПП.