Названо найненадійніші преміальні авто з пробігом

Експерти видання Whatcar.com назвали найненадійніші преміальні автомобілі з пробігом. Щоб скласти рейтинг фахівці опитали 25 тисяч автовласників у Великій Британії.

Audi А6 (2018-н.ч.)

Седан Audi A6 актуального покоління за підсумками опитування зайняв перше місце в антирейтингу найпроблемніших преміальних моделей. Як зазначається, 47% власників цієї німецької машини стикалися як мінімум із однією несправністю у процесі експлуатації за два роки. Як зізнаються власники, справжнім головним болем для них стала некоректна робота електроніки. Також автомобілісти скаржаться на трансмісію, двигун та мультимедійну систему. У 96% витрати на ремонт Audi A6 взяла на себе компанія. У середньому роботи майстрів коштували іншим автомобілістам 200-300 фунтів стерлінгів.

Audi А6 (2011-2018)

Також до списку найпроблемніших авто потрапив і Audi A6 попереднього покоління. Тут найбільше нарікань було на акумулятор седана. Також серйозні проблеми були з гальмами, кузовом та електронікою A6. Хороша новина — у половині випадків ремонт машини у сервісі займає один день. Заплатити за роботи доведеться від 500 до 750 фунтів стерлінгів.

Jaguar XF (2015-н.ч.)

На проблеми із великим седаном Jaguar XF поскаржилися 28% респондентів. У сервісні центри власники цих автомобілів були змушені звертатися через неробочу навігацію, а також неполадки з двигуном і гальмами. Близько 70% водія відремонтували свої автівки безкоштовно. Решта в більшості випадків заплатили за роботи незначні суми.