У Європі помітили рідкісний тюнінгований Rolls-Royce на українських номерах (Фото)

У Братиславі сфотографували на паркінгу дуже рідкісний Rolls-Royce Phantom у тюнінгу Mansory. Таких авто випустили лише кілька десятків одиниць. Примітно, що в ексклюзивного седана київські номери.

Про це пише сайт ТопЖир.

Mansory Conquistador (саме так назвали проєкт) випускали з 2007 по 2017 роки. Він створений на базі Rolls-Royce Phantom і новим коштував майже 550 000 євро.

Від стандартного Rolls-Royce Phantom варіант Mansory Conquistador відрізняється тоненькими фарами та аеродинамічним обвісом. Крім того, йому пропонували особливі колісні диски діаметром до 24 дюймів.

Салон Mansory Conquistador вручну обшивали дорогою шкірою, також в оздобленні присутні дерево і карбон. Крім того, встановлено іншу мультимедійну систему, а ступінь тонування скла можна змінювати натисканням кнопки.

Тюнінг Rolls-Royce Phantom від Mansory торкнувся і двигуна. Потужність 6,75-літрового V12 збільшили до 498 к. с., а піковий крутильний момент — до 780 Нм. З 6-ступінчастим автоматом седан здатний розігнатися до 100 км/год за 5 с і розвинути 270 км/год.


Не пропустіть