Розгнівані кияни покарали водія за неправильну парковку (Відео)

Ось уже котрий рік кияни борються з неправильною парковкою і недбайливими водіями, які залишають свої авто серед білого дня посеред дороги. Так, трапилося і цього разу. Про це на своїй сторінці в одній із популярних соціальних мереж повідомляє «Київ оперативний».

На відео видно, як поблизу станції метро «Героїв Дніпра» водій автомобіля BMW припаркував свій автомобіль прямо посеред дороги і пішов у своїх справах. Автомобіль же повністю загородив трамвайні колії, і зупинив рух громадського транспорту.

Пасажири трамвая не стали чекати повернення водія і самостійно пересунули BMW з дороги. На відео видно, як кілька чоловіків розгойдали авто, а потім пересунули його в замет, щоб звільнити дорогу. Відзначимо, що елітний автомобіль ледь не врізався в стовп. Після цього пасажири спокійно повернулися в салон і трамвай рушив по призначеному маршруту.

Відзначимо, що подібні випадки в столиці не новина. В кінці листопада свій автомобіль посеред проїжджої частини кинув ще один житель столиці та відправився в супермаркет. Інцидент стався недалеко від станції метро Лук’янівка. Розлючені городяни дочекалися повернення водія-хама і побили його.

Джерело inform-ua.info

Не пропустіть