Як Volkswagen Caddy схрестили з Golf GTI (Відео)

Зі звичайного розвізного фургона можна зробити справжній болід для чемпіонату з кільцевих автоперегонів. І приклад тому ось цей Volkswagen Caddy, який перепотрошили фахівці британського тюнінг-ательє Reflex Auto Design.

Почнемо із зовнішності. Машині заварили задні зсувні двері. Спереду встановили бампер від Golf 7.5 R, а ззаду – інші світлоблоки LED і бампер з елементами від VW Golf 6R.

Родзинка екстер’єру – лючок заправної горловини від спорткара Audi R8. Ще одна фішка – шикарні ковані диски від іменитого бренду ADV1.

Однак справжній сюрприз розташований під капотом. Тут замість штатного дволітрового дизеля встановили бензиновий турбомотор від зарядженого Volkswagen Golf 5 GTI Edition 30. Потужність агрегата довели до 360 к.с.

Движок отримав впускний колектор HPA. А випускний колектор вже марки Inconel, і він з’єднаний з титановим глушником.

А стосовно салону Volkswagen Caddy, то в задній його частині, у вантажному відсіку встановлено потужний трубчастий каркас безпеки.

У кабіні водія можна побачити спортивні ковшоподібні сидіння від Porsche Boxster Spyder. На приладовій панелі, оздобленій карбоном, привертають увагу вентиляційні дефлектори від Audi RS3 і кнопка аварійної сигналізації від Audi TT.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть