Експерти назвали 10 найпотужніших позашляховиків

Сьогодні тема позашляховиків і прокатників набула актуальності. Всі замислюються про надійні, економічні, прохідні і розкішні версії. Тільки мало хто замислюється про потужні. Так хто ж з виробників згоден запропонувати потужне і продуктивне рішення?

Спеціально для вас ТОП-10 кращих:

1) G-POWER X6 TYPHOON RS ultimate V10 запропонований з мотором на 900 к/с. Розгін авто з 5,5-літровим мотором займає всього 4,2 секунди. Межа розгону – 300 км/год.

2) Кросовер Brabus G 800 Widestar став огранованим алмазом від ательє Brabus. Тюнінг торкнувся теплообмінників, ходової частини та ряду електроніки

3) Досить довго Mercedes- і Brabus працювали над Brabus GLK V12. 6,3-літровим мотор видає 750 к/с і заслуговує на звання гоночного кросовера, тільки змагатися з Urus він поки не погоджується

4) Porsche Cayenne Turbo GemballaTornado 750 прославився в далекому 2009 році. Турбокомпресора розрахований на роботу на граничних навантаженнях. Під капотом зайняв мотор на 750 к/с. Привід – задній.

5) І ще один баварець в особі BMW X6 G-Power Typhoon S. По суті він став доукомплектованою версією звичайного баварського купе. У ньому тільки два турбокомпресора.

6) BMW X6 M G-Power Typhoon оснащується спортивною заниженою підвіскою і гумою від Мішлен. Захисний обвіс виконаний з поліуретану. Під капотом зайняв місце відомий V8 4,4. Потужність досягає 725 к/с, а максимум розгону – 300 км/год.

7) Porsche Cayenne Mansory Chopster – розкіш, вишуканість і V8 Що ще потрібно від легендарної німецької марки? 900 Нм крутного моменту? Вони тут є!

8) Porsche Cayenne Turbo Gemballa – прямий нащадок Porsche Cayenne 958. Його динамічні характеристики не постраждали. За рахунок карбону в основі бренд позбувся 70 зайвих кг маси. Салон оброблений шкірою, цінними породами дерева.

9) BMW X5 Le Mans Concept – один з найцікавіших представників баварського сімейства. Під капотом у нього зайняв місце V12. Концепт має 700 коней.

10) Mercedes Benz G 55 AMG – чистокровний німець з максималкою в 220 км/год. Віддача ДВЗ становить 700 к/с, робочий об’єм 5,3 літра. Суттєво позначилася на розгоні до сотні полегшений кузов з вуглеволокна.


Не пропустіть