Столичні пожежники на безшумному автомобілі (Фото)

Києві службу несуть найрізноманітніші пожежні автомобілі, серед них і автодрабини. У пожежній частині №1, що в самому центрі – на Печерську, є цікава автодрабина виробництва Magirus. Очевидно – це модель DLK 23-12 Vario з максимальною висотою підйому 30 м, номінальною висотою рятування 23 м і вильотом 12 м.

Автодрабина побудована на шасі MAN 15.264 з низькорозміщеною кабіною – для полегшення посадки висадки і кращої оглядовості в міських умовах. Цікаво, що ця вантажівка відноситься до серії Silent, яка вперше з’явилася на машинах MAN F90 / M90 ще в 1988 році.

Їх відмінна риса – кабіни на еластичній підвісці і з поліпшеною звукоізоляцією. В даному випадку шасі MAN 15.264 випуску кінця 90-х має повну масу 15 т і оснащується 6-циліндровим 6,8-літровим турбодизелем потужністю 260 к.с. Такі пожежні машини могли комплектуватися автоматичними коробками передач ZF.

Судячи з табличці на кормі, працює в столиці автодрабина Magirus на шасі MAN поставлена ​​в Україну через німецьку компанію Alga з міста Зіттенсен.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть