Volkswagen готує новий великий мінівені (Фото)

Німецький бренд офіційно підтвердив, що новинка отримає назву Viloran і оновлений “плоский” логотип Volkswagen. Прем’єра мінівена, основним ринком для якого стане Китай, відбудеться вже в кінці листопада.

Раніше майбутній конкурент Buick GL8 вже потрапляв в об’єктив фотошпигунів на вулицях КНР. Тепер бренд опублікував тизери, щоб “підігріти” публіку перед дебютом, який відбудеться на автосалоні в Гуанчжоу.

Судячи з нього, мінівен нагадує великий кросовер, чи то універсал: передок оформили в дусі актуального Touareg з характерною формою оптики і решітки радіатора.

В основу Viloran імовірно лягло модульне шасі MQB, завдяки якому але при довжині 5 м 10 см вийде набагато більші, ніж європейський Sharan, довжина якого становить 4952 мм. Очікується, що Новіков запропонують в п’яти- і семимісних варіантах.

Шильдик на опублікованих раніше знімках вказує на бензинову “турбочетвірку” обсягом 2 л і потужністю 220 к.с. і 350 Нм крутного моменту. Мотор імовірно буде працювати в парі з семидіапазонний “автоматом” з двома зчепленнями.

Збірку Volkswagen Viloran налагодять на заводах VW і SAIC в Китаї. Попередній цінник новинки – 300 тис. юанів в базі.