Оновлений кyпе-крoсoвер Mazda CX-4 стaв бeстсeлeром мaрки (Фото)

У перших числах листопада концерн Mazda оголосив старт продажів оновленого купеподібного кросовера Mazda CX-4. Судячи зі звіту, опублікованому прес-службою японського автогіганта, новинка стала абсолютним бестселером бренду з результатом майже 5 тисяч реалізованих авто, випередивши Hyundai Tucson і Skoda Karoq.

Нагадаємо, модернізований позашляховик оформлений в новій фірмовій стилістиці бренду. Рестайлінгова Mazda CX-4 в порівнянні з попередником може похвалитися іншими бамперами, звуженою світлодіодною головною оптикою, яка виступає вперед радіаторної решітки, а також зміненою конструкцією задніх ліхтарів.

“У салоні крос-купе з’явився ультрасучасний мультимедійний комплекс з величезним тачскріном, доопрацьований блок управління кліматичною установкою, для обробки сидінь, торпеди і дверних карт використовуються більш якісні матеріали”, – повідомляє видання Autohome.

Моторна гамма Mazda CX-4 залишилася без змін. У неї входять двигуни Skyactiv-G об’ємом 2,0 і 2,5 літра, що забезпечують віддачу в 158 і 192 к.с. відповідно. Силові агрегати поєднуються з шестиступінчастою “механікою” або “автоматом”. Привід моделі покладається передній або 4WD.

В арсеналі рестайлінгового крос-купе значаться: камери відеоогляду на 360 градусів, адаптивний круїз-контроль з функцією їзди в пробках, покращений асистент автоматичного екстреного гальмування.

Крос-купе поки продається тільки в Китаї. Вартість оновленої Mazda CX-4 на китайському ринку становить від 149,8 до 219,8 тисячі юанів, що еквівалентно приблизно 498 – 730 тис. грн. за поточним курсом.