Geely розробляє семимісний кросовер

Черговий витік з китайської сертифікаційної бази даних пролила світло на майбутній великий кросовер Geely, який відомий під внутрішнім кодом VX11. Створення авто практично закінчено, і ми вже можемо вивчити деякі характеристики.

До теперішнього часу кроси Geely володіли довжиною не більше 4,6 м, але прийдешній флагман налічує 4830 мм. Передбачається, що авто має ширину в 1900 мм, висоту в 1780 мм, а розмір колісної бази становить – 2815 мм. Очікується 3-рядний салон з 7 посадочними місцями, а з оснащення, судячи з сертифікаційної заявки, будуть матричні фари, адаптивний круїз-контроль і панорамний дах.

Однак по технічній частині Geely VX11, напевно, розчарує, а не здивує. В інформаційній базі відзначені 2 мотора на вибір – це турбочетвірки об’ємом 1,5 і 1,8 літра, які розвивають 177 і 184 к.с. відповідно, причому для першої можливий гібридний додаток у вигляді стартер-генератора.

Допускається, що привід буде повний, однак всі деталі повідомлять ближче до середини наступного року, коли відбудеться офіційна презентація автомобіля.