Aston Martin DBX отримав особливу версію (Фото)

Розкішний позашляховик, який навіть не почав надходити першим клієнтам, які оформили попереднє замовлення, уже отримав особливе виконання.

Перші покупці нового Aston Martin DBX не отримають свої автомобілі до кінця цього року, але британський виробник спортивних автомобілів вже працює над тим, щоб змусити клієнтів витрачати більше грошей. З цією метою компанія оголосила, що запропонує нове виконання позашляховика DBX, яке вона пропонує для своїх існуючих моделей спортивних автомобілів. Ряд нововведень модель отримає від прототипу DBX Q – концепту Aston Martin, який буде показаний в наступному місяці на автосалоні в Женеві.

«Зроблений на замовлення» – це, звичайно, термін, який використовують бренди розкішних автомобілів для позначення вищої міри ексклюзивності, а також значного збільшення вартості. Для британського кросовера будуть запропоновані три рівня поліпшень, один з яких – можливість індивідуалізувати модель виключно під переваги клієнтів.

Концепт-кар Q – це робота команди, очолюваної креативним директором Aston Мареком Райхман, і, як повідомляється в офіційному релізі, це святкування темної сторони DBX. Зовні DBX Q відрізняється 22-дюймовими глянцевими чорними колісними дисками, атласним кольором Xenon Grey, зовнішнім оздобленням з вуглецевого волокна і чорними анодованими елементами кузова.

У салоні були зроблені більш суттєві зміни. Женевський концепт має центральну консоль з вуглецевого волокна, виготовлену з суцільного блоку 280 окремих шарів композитного матеріалу, що вимагає 90 годин роботи. З нього ж виготовлена ​​центральна консоль і дверні вставки.


Не пропустіть