В Україні з’явились нові китайські автомобілі (фото)

На українському рику стали доступні середньотонажні вантажівки FAW Tiger V.

Про це повідомили MMR у прес-службі компанії АІС, імпортера FAW в Україні. Наразі доступні три версії автомобіля: борт, борт-тент та промтоварний фургон.

FAW Tiger V – середньотонажний універсальний автомобіль вантажопідйомністю 4,6 тонн з тримісною кабіною, що має підйомну, відкидну вперед конструкцію, яка дає можливість швидкого доступу до двигуна.

Як повідомили в АІС, завдяки оптимальній вантажопідйомності та витратам на експлуатацію даний клас автомобілів буде найбільш затребуваний дистрибуції, агросекторі, комунальному господарстві та будівництві.

Автомобіль має запас вантажопідйомності завдяки посиленій конструкції рами, високоміцним провідним осям і колесам діаметром 17,5 дюймів. Вантажівка комплектується дизельним двигуном Cummins об’ємом 3,8 л. потужністю 143 к.с., паливною системою високого тиску BOSCH та трансмісією ZF. Двигун відрізняється збільшеним робочим ресурсом і низькою витратою палива. Серед інших переваг можна виділити – 6-ступінчасту коробку передач, а також пневматичне ручне гальмо та гірське гальмо

Вартість новинки 683 900 грн. (за бортову версію), 717 900 грн. (за версію борт с тентом) та 781 900 грн. (промтоварний фургон).


Не пропустіть