Революційний BMW 2-Series помітили на тестах (Фото)

Унікальність цього автомобіля полягає в тому, що він стане першим в історії марки автомобілем на передньопривідній платформі.

Німецький автогігант BMW проводить випробування абсолютно нового 2-Series Active Tourer. Багато з нетерпінням чекали появи цієї новинки, так як машина буде побудована па платформі з передніми ведучими колесами. Нагадаємо, що BMW залишалися одним з останніх автовиробників в світі, у якого не було жодної машини з переднім приводом. Фотошпигунам вдалося зробити кілька знімків – BMW 2-Series Active Tourer випробовують в суворих зимових умовах. Незважаючи на велику кількість камуфляжу, неважко помітити, що модель зазнала значних змін.

Насамперед в очі впадає конструкція дзеркал заднього виду – на відміну від попередніх моделей вони кріпляться безпосередньо до дверей, а не до бічних стійок.

Також змінилася радіаторна решітка – в дусі останніх новинок вона стала більш масивною. Оцінити конструкцію передніх фар поки складно через темну пору доби. Уже відомо, що колісна база нового BMW 2-Series Active Tourer стане більше для збільшення простору в салоні. Швидше за все офіційний дебют новинки відбудеться на початку 2021 року, проте може пройти і в кінці року нинішнього.


Не пропустіть