Новий Porsche Macan помітили на тестах

Ходять чутки, що в наступному поколінні Macan запропонує повністю електричну версію, яка надійде у виробництво до кінця 2022 року, а Macan стане електричним тільки після 2024 року.

Здавалося б, Macan наступного покоління знаходиться на ранніх стадіях розробки. Він носить кузов нинішнього покоління тільки з жменькою крихітних візуальних налаштувань. Задній бампер трохи відрізняється, а нижні частини дверей закриті. Повітрозабірники переднього бампера також приховані. Шпигуни повідомляють, що це тестовий мул для Macan наступного покоління, додаючи, що він буде поставлятися як з бензиновими двигунами, так і з повністю електричною установкою. У Macan на шпигунських фотографіях був з бензиновим двигуном.

Коли з’явиться Macan EV, він може запропонувати до 700 кінських сил і слідувати тій же структурі обробки, що і Taycan, а це означає, що в турбо-версії з найвищими експлуатаційними характеристиками не буде турбокомпресора. У той час як ці дві матимуть ім’я Macan, електрична версія буде спиратися на архітектуру VW Group Premium Platform Electric (PPE). Очікується, що він буде робити крутний момент 1017 ньютон-метрів, який буде відправлений на всі чотири колеса за допомогою двох двигунів.

Porsche Macan з бензиновим агрегатом, швидше за все, буде їздити на тій же базі, що і Audi Q5 другого покоління. Нинішній Macan як і раніше працює на платформі першого покоління Q5. Протягом наступного року ми побачимо, що розробка Porsche Macan буде тривати до того, як новий Macan з’явиться в 2021 році як модель 2022 року.