Показали рідкісну Acura Legend LS 1994 року зі пробігом в 1 млн. км. (Відео)

Купе Acura Legend LS 1994 року, що належить Тайсону Хьюго, показали в Мережі. У своєму відео він відзначив 17-ту річницю володіння авто і розповів про деякі пригоди за ці роки, про людей, з якими він спілкувався, і місцях, де він перебував з машиною.

Хьюго купив авто в Лас-Вегасі в 2003 році, коли у нього було близько 152 887 км пробігу. Він щодня водив його протягом перших дев’яти років володіння, включаючи два снігових сезони в Північній Юті. Корпус при цьому в дуже хорошому стані, за винятком декількох відколів спереду.

Власник каже, що між деякими панелями кузова є невідповідності фарби. Усередині салону все оригінально, за винятком пари поліпшень, таких, як двоколірні шкіряні сидіння і накладки на пороги з написом Acura. Є також аудіо система із вторинного ринку, але вона скоро буде замінена на заводський пристрій Bose.

Автомобіль все ще працює з оригінальним зчепленням і це абсолютно неймовірно. Побіжний погляд на моторний відсік показує дуже чистий і плавно працює 3,2-літровий V6 і кілька слідів від аварії в 2007 році.