“Японський Vivaro”: Mitsubishi презентувала новий мікроавтобус (Фото)

Австралійський авторинок став ще багатшим з моделлю Mitsubishi Express. Проте, практичний Mitsubishi менш «японський», ніж очікувалося, враховуючи його ім’я.

У минулому році було оголошено, що Mitsubishi в якості партнера по альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi в кінцевому підсумку отримає власну версію Trafic, мікроавтобуса і пасажирського автобуса, який також є частиною Nissan (NV300) і Fiat (Talento), і ще до недавнього часу Opel/Vauxhall Vivaro. Варіант Mitsubishi тепер представлений у вигляді цього абсолютно нового Express.

Новий Mitsubishi Express доступний виключно як варіант з правим кермом, що пов’язано з тим, що японський автобус доступний тільки в Австралії і Новій Зеландії. Не дивно, що зовні Express практично не відрізнити від своїх братів по альянсу. Новий мікроавтобус має логотипи Mitsubishi спереду, а всередині емблема Mitsubishi присутня тільки на кермі, і тільки вона видає приналежність японської марки.

У списку двигунів Express, який буде виготовлятися в Сандувіллі, Франція, точно так же, як Trafic, Talento і NV300, є 1,6-літровий дизель потужністю 140 к.с. і 340 Нм крутного моменту, а також 2,0-літровий мотор потужністю 170 к.с. і 380 Нм крутного моменту.

В Австралії Trafic буде конкурувати з такими автомобілями, як Ford Transit і Toyota HiAce. Mitsubishi Express фактично слідом за Delica, автобусом Mitsubishi, чия комерційна версія відома на деяких ринках як L400 або у вигляді пасажирського фургона під назвою Space Gear.


Не пропустіть