Найдешевший автомобіль пішов з українського ринку (Фото)

За даних AUTO-Consulting, два роки тому в Україну прибула партія найдешевших у світі автомобілів індійської марки Bajaj – Bajaj Qute. Тепер же з’явилася інформація, що модель більше не представлена ​​на ринках СНД. За даними AUTO-Consulting, в Україні за останній рік також не було зафіксовано продажів цієї моделі.

Формально, Bajaj Qute – це навіть не автомобіль, а квадроцикл з закритим кузовом і 4-ма місцями. Ці особливості дозволяли моделі вписуватися в діючі норми по екології і продаватися з ціною – менш $ 4000.

Нагадаємо, що довжина Bajaj Qute – 2752 мм, ширина – 1312 мм, а висота – 1650 мм. Чотиримісний квадроцикл оснащений одноциліндровим бензиновим мотором об’ємом 216 см куб потужністю 13,5 к.с. і 19 Нм крутного моменту. Максимальна швидкість – 70 км/год. Маса – 399 кг. Витрата палива приблизно 3 л/100 км. Коробкою передач служить п’ятиступінчаста «секвенталка».

За інформацією AUTO-Consulting, в 2018 році в нашій країні було продано менше 10 одиниць Bajaj Qute. У 2019 року в нашій країні не було продано жодної такої «машини».


Не пропустіть