Новий Hyundai Tucson: розсекретили салон популярного кросовера (Фото)

Південнокорейське онлайн-видання «TheKoreanCarBlog» опублікувало перші фотографії інтер’єру кроссовера Hyundai Tucson, який повинен був дебютувати цієї осені. Цілком ймовірно, що дата його презентації на тлі пандемії коронавірусу буде перенесена на 2021 рік. Незважаючи на невизначеність, чекати новинку варто, оскільки, судячи зі знімків, в салоні нового Tucson з’явиться ряд незвичайних рішень.

Так в інтер’єрі знятого фотошпигунами прототипу можна помітити абсолютно іншу по архітектурі передню панель, яка помітно відрізняється від інших моделей групи Hyundai-Kia. Крім того, новий Tucson стане першопрохідцем з точки зору розташування широкоформатного сенсорного дисплея мультимедії, який буде знаходитися нижче «приборки» в єдиному кластері з сенсорним блоком управління «кліматом».

У максимальних комплектаціях Hyundai Tucson оснастять повністю цифровою панеллю приладів, аналогічну нової Elantra. Традиційний селектор трансмісії змінить кнопковий пульт, який можна було побачити в останньої генерації Sonata, а між передньою панеллю та центральним тунелем розташується USB-роз’єм, розетка на 12V і велика ніша для бездротової зарядки смартфонів.

Моторна лінійка нового Hyundai Tucson поки тримається в секреті. З чуток, в гамму двигунів кросовера увійде заряджаємий від розетки “гібрид” і абсолютно новий 2,5-літровий бензиновий турбомотор Theta3, асистувати якому буде 8-діапазонний «автомат».


Не пропустіть