Названі найнадійніші бюджетні автомобілі

У мережі назвали топ бюджетних автомобілів, які зможуть приємно здивувати своєю вартістю і надійністю.

Експерти створили рейтинг найпопулярніших бюджетних автомобілів з надійними двигунами, об’ємом в 1.6 літрів, які зможуть впевнено подолати позначку в 250 тисяч кілометрів пробігу. Цей топ був сформований на основі показників фактичного ресурсу та аналізу поломки старих автомобілів.

Отже, перше місце в даному топі забирає Toyota Corolla з 1.6 двигуном 1ZR-FE, який видає 124 кінських сил. Цей автомобіль здатний без поломок проїхати навіть 400 тисяч кілометрів пробігу.

Друге місце в топі впевнено дістається відразу двом машинам – Hyundai Solaris і Kia Rio. Їх двигуни об’ємом в 1.6 літрів і серії G4FC. Фактичний ресурс силових установок може перевищувати 350 тисяч кілометрів. Варто зазначити, що цей показник є актуальним за умови своєчасного і якісного обслуговування.

Третю сходинку забирає сімейство Renault Logan-Sandero. На цих автомобілях встановлюється той же 1.6 літровий двигун H4М, які за фактом є аналогами HR16DE. Пробіг даних автомобілів без капітального ремонту нерідко досягає 300 тисяч кілометрів. Це досить високий показник, який потрібно враховувати при купівлі нового автомобіля, водіям на замітку.