Ексклюзивну Audi 1996 року прoдaють за ціною нового A6 (Фото)

Рідкісний спортседан на базі моделі Audi A6 C4 виставлять на торги в червні. За автомобіль 1996 року планують виручити в районі 60 000 євро.

«Заряджені» Audi S6 Plus з двигуном V8 німецький бренд випускав всього 17 місяців, причому універсалів було зроблено 855 одиниць, а седанів – 97 примірників. «Чотиридверки» оснащувалися «вісімками» потужністю 326 к.с., модифікованими 6-ступінчастою механічною коробками передач, переналаштованою підвіскою і більш потужною гальмівною системою. Розгін до «сотні» у автомобіля відбирав 5,6 секунди, що порівнянно зі спорткаром Porsche 944 Turbo.

В оснащення Audi S6 Plus входили передні крісла з електрорегулюванням і пам’яттю, оздоблені шкірою і алькантарою, електричний люк на даху і вбудований телефон. Рідкісний спортседан пофарбований в оригінальний колір Nogaro Blue, а мотор пройшов капітальний ремонт.

За оцінками організаторів аукціону, за рідкісну S6 вдасться виручити від 40 до 60 тисяч євро, що в Німеччині можна порівняти з вартістю свіжого седана A6 нового покоління.


Не пропустіть