У мережі показали нові моделі легендарних мотоциклів Ява (Фото)

Відомий у всьому світі бренд мотоциклів Jawa представив свої нові моделі, які вражають технічними характеристиками.

Практично всі знають такий легендарний бренд мотоциклів як Jawa. Про такий транспортний засіб мріють практично всі підлітки і дорослі чоловіки. Старі моделі зараз модифікуються, але виробники вирішили порадувати своїх шанувальників і новинками.

Відомо, що цей бренд належить індійському виробнику під назвою Mahindra, якому і вдалося отримати необхідні сертифікати для продажу мотоциклів в Європі.

Це дало можливість того, що на європейський ринок зможуть повернутися такі відомі моделі як Jawa Classic, Forty Two і Perak. Відомо, що ці моделі будуть доступні на європейському ринку вже в цьому році. Але ось точну дату відкриття продажів поки не повідомляють. Всі шанувальники з завмиранням серця чекають, коли ситуація з продажем мотоциклів прояснитися.

Варто зазначити, що бренд Jawa відродили в кінці 2018 року, коли були представлені його моделі мотоциклів. В Індії ці мотоцикли стали продаватися ще навесні минулого року. При тому, що виробникові надійшла просто рекордна кількість заявок на мотоцикли і їх продаж розтягнувся майже на рік. Такого попиту на ці мотоцикли давно не було. Хоча вони володіють дуже високими технічними характеристиками. Тепер залишилося дочекатися продажів.


Не пропустіть