У Мережі продемонстрували фото оновленого Toyota Land Cruiser 200

Зарубіжний портал Arabian Drive поділився фотографіями модернізованого паркетника Toyota Land Cruiser 200. Варто відзначити, що зображення нового Toyota Land Cruiser 200 були зроблені фотошпигунами в одному з японських портів. Не виключено, що вже зовсім скоро буде організований прем’єрний показ паркетника наступного модельного року.

За зробленими зображень можна сказати про те, що оновлений Toyota Land Cruiser 200 отримає від своїх творців перероблені передні фари в головній частині кузова, інший передній бампер і модернізовану решітку радіатора. Варто зазначити, що оформлення цих елементів на пряму залежить від модифікації авто.

Крім того, за наявними відомостями, паркетник наступного модельного року залишить при собі звичне для шанувальників оформлення внутрішнього оздоблення. При цьому новинка отримає електронну панель приладів, іншу інформаційно-розважальну систему і безконтактну зарядку для телефону. Також, авто вже в актуальній генерації здатне відмовитися від бензинових агрегатів V8, на зміну яким встановлять турбовані «шістки». Початок реалізації модернізованої варіації паркетника Land Cruiser 200 намічається на цей рік, точні терміни не розсекречують.


Не пропустіть