Новий Jeep Grand Wagoner провалив випробування (Фото)

Новий Jeep Grand Wagoneer розсекретили в США при вельми сумних обставин. Під час випробувань авто з’їхало на узбіччя, а потім загрузло в її болотистому краї.

Ризикувати транспортним засобом організатори тестів не стали і викликали евакуатор. А поки водій чекав евакуації, Фотошпигуни зробили чимало знімків.

Таким чином стало ясно, що Jeep дійсно готуватися відродити культову модель. Також у нас з’явилася можливість оцінити великі габарити машини. Нехай на фото і не серійний варіант, а прототип, однак у порівнянні з Grand Cherokee – поки найбільшим Jeep в лінійці – він виглядає просто неймовірним.

Така проблема з тестовою моделлю дала можливість розглянути частину салону. Зокрема, ми можемо бачити величезний дисплей мультимедіа – ймовірно, це 12-дюймовий вертикальний від Ram 1500. Авто, ймовірно, отримає бензинові двигуни V6 і V8, проте не виключено, що буде доступний 3-літровий V6 EcoDiesel. Крім цього, в дусі часу буде поява гібридної варіації.

Wagoneer виник в лінійці Jeep в 1963 році, ставши заміною легендарного Willys, і протягом 23 років випускався без особливих змін. У 1993-му модель, здавалося, автомобіль пішов на спочинок. Однак в 2018-м бренд анонсувала запуск трирядного позашляховика E-сегмента.


Не пропустіть