Bugatti представив нову версію гіперкара Chiron (Фото)

Французький бренд провів презентацію свого гіперкара Chiron у виконанні Pur Sport – така версія моделі призначена для високошвидкісного руху по гоночному треку. Машина була показана в столиці Великобританії, Лондон.

Ексклюзивна версія гіперкара Bugatti Chiron, яка вийде тиражем всього лише в 60 екземплярів, може похвалитися технологічним поліпшенням шасі, коробки передач і двигуна.

У конструкції з’явилися нові легкі патрубки вихлопної системи з титану і магнію – ці елементи, як і колісні диски були виготовлені за допомогою 3D-друку. Представники автовиробника повідомляють про те, що завдяки використанню більш легких матеріалів, автомобіль став легше на 50 кілограмів.

Також було змінено шасі і встановлена ​​нова коробка передач, в якій всі передавальні числа були скорочені на 15 відсотків. Машина отримала нові шини Michelin Sport Cup 2 R.

Повідомляється, що Pur Sport розганяється на шостій передачі з 60 до 120 км/год на три секунди швидше, ніж стандартний Chiron, якщо дійсно можна назвати Bugatti «стандартним».

У той час як Pur Sport націлений на максимальну продуктивність на гоночній трасі, його максимальна швидкість обмежена «всього» 350 км/год. Вже давно відомий факт, що гіперкар Chiron здатний долати швидкісний бар’єр в 482,7 км/год. Як і раніше, максимальна кількість кінських сил залишається рівним 1500.

«Представляти такий прославлений бренд, як Bugatti, завжди було для нас привілеєм, і для нас велика честь запропонувати нашим клієнтам унікальну можливість побачити Chiron Pur Sport в Великобританії», – сказав генеральний директор шоу -рума HR Owen Кен Чу.


Не пропустіть