В Україні запустили виробництво нової моделі автомобіля (фото)

На автомобільному заводі Авто-Холдинг розпочалось серійне виробництво промтоварного фургона на шасі середньотоннажного вантажного автомобіля FAW Tiger V.

Про це пише specmachinery.

Промтоварний фургон має вантажопідйомність 3,4 т. та об’ємом вантажу, що перевозиться – 24 куб. м., призначений для транспортування різних товарів, матеріалів та інших вантажів, які не потребують дотримання температурного режиму та особливих умов перевезення. Потенційні покупці – дистриб’юторські та торгові компанії.

Промтоварний фургон на базі FAW Tiger V відрізняється надійністю та швидкою окупністю. Робочий ресурс автомобіля більше 1 000 000 км! Нова модель обладнана дизельним двигуном CUMMINS ISF3.8s5141 (Євро-5) обсягом 3,8 л, потужністю 143 к.с. та механічною трансмісією ZF, паливною системою – BOSCH, що гарантує високий рівень надійності, ремонтопридатності та доступність запчастин. Витрата палива від 13,1 л. на 100 км.

Промтоварний фургон виготовлений з високоякісних композитних панелей європейського виробництва. Основа фургона виготовляється з поздовжніх та поперечних швелерів з антикорозійною обробкою. Зовнішній каркас фургона – анодований алюмінієвий профіль. Підлога фургона – вологостійка фанера з покриттям, яке. Стінки фургона є просторовий каркас з металевої профільної труби з антикорозійною обробкою, обшивка зовнішніх стін з композитного матеріалу. Задній дверний отвір виготовляється з нержавіючої сталі, задні двері фургона розпашні з фіксаторами, фурнітура кріпиться цвяхами з нержавіючої сталі, гумові ущільнювачі на дверях фургона запобігають потраплянню вологи та пилу всередину. Фурнітура: петлі фургона з нержавіючої сталі, посилені, дверні замки – накладні з нержавіючої сталі, штанги для дверної фурнітури виготовляються з нержавіючої труби діаметром 22 мм. Фургон додатково обладнується внутрішнім освітленням; передніми, задніми та бічними габаритними LED маркерами, висувною драбиною, задніми та бічними відбійниками, бічним захистом. Дані технологічні рішення дозволяють підвищити функціональність і безпеку експлуатації та максимізувати термін служби.

Активна та пасивна безпека знаходиться на рівні провідних європейських та корейських аналогів. Тримісна ергономічна кабіна, бортовий комп’ютер, круїз-контроль, кондиціонер, аудіосистема та цілий ряд інших опцій забезпечать водієві максимально комфортний та продуктивний режим експлуатації. Передбачено гідравлічний підйомник кабіни, а інноваційна чотирьохточкова система її кріплення забезпечує м’який рух навіть по поганим дорогам.


Не пропустіть