Складено рейтинг найнадійніших старих кросоверів

Журналісти німецького видання спільно з фахівцями організації TÜV підготували новий рейтинг найнадійніших кросоверів.

У списку опинилися моделі, які офіційно представлені на європейському ринку. Як написали в Auto Bild, в списку найнадійніших кросоверів з пробігом враховували компактні моделі.

Так, в складеному списку на першій сходинці опинився Mazda CX-3, при виборі якого радять звертати увагу на амортизатори.

На другому місці розташувався кросовер Volkswagen Tiguan, але у примірників з пробігом часто бувають проблеми з гальмівними дисками, на яких може бути корозія. Наступним в рейтингу опинився Suzuki SX4 S-Cross, у якого відзначили проблеми з витратою масла.

Також в Топі знаходиться кросовер Vitara від компанії Suzuki і Opel Mokka X. У списку надійних ще числиться BMW X1, випущений з 2009 року.

У цього кросовера, як і у Mitsubishi ASX можуть спостерігатися проблеми з гальмівною системою. Renault Captur, а також Nissan Qashqai також виявилися кращими, а проблемою в них може бути підвіска. На останніх місцях рейтингу виявилися MINI Countryman, Renault Kadjar і Skoda Yeti другого покоління.

Якщо говорити про кросовери, які не рекомендують до покупки на вторинному ринку, то серед них виявилися Ford EcoSport, Nissan Juke, Peugeot 2008 і Renault Duster.


Не пропустіть