Новий Hummer: офіційна інформація про культовий позашляховик

Офіційна дата дебюту в компанії поки не називається.

Вперше анонсована під час Суперкубка 2020 року, відроджена модель Hummer повинна була дебютувати 20 травня, але пандемія коронавіруса спонукала GMC на невизначений час відтермінувати прем’єру електромобіля. Доброю новиною є те, що на розробку це не вплинуло, а це означає, що автовиробник все ще планує представити модель до кінця 2020 року і запустити її на ринок в 2021 році.

У нас поки немає офіційної дати дебюту, але, мабуть, показ пройде в режимі онлайн. Генеральний директор General Motors, Мері Барра, недавно висвітлила це питання в інтерв’ю.

«Вони [дебюти] будуть в основному онлайн. Ми будемо використовувати технології віртуальної і доповненої реальності, щоб розповісти нашу історію. Я думаю, що ми зможемо викликати захват», – розповіла Барра ведучому радіостанції WWJ 950AM Джеффу Гилберту.

Цей крок не повинен викликати подиву, враховуючи поточну невизначену ситуацію з поширенням коронавірусу. Ми все ще чекаємо офіційної інформації про дату дебюту нового Hummer, але у нас є відчуття, що презентація відбудеться не раніше, ніж у вересні.

Однак ми точно знаємо, що у відродженого Hummer не буде V8 під капотом, і він, ймовірно, отримає кузов “пікап”. Замість двигуна внутрішнього згоряння новинка буде використовувати виключно електричну енергію і буде продаватися під маркою GMC.


Не пропустіть