Оновлений седан BMW M5 розсекретили перед прем’єрою

«Заряджений» седан отримає точкові зміни в зовнішності слідом за стандартною «п’ятіркою»

У розпорядженні видання BMW Blog виявився офіційний знімок оновленого спортивного седана BMW M5 , який отримає модернізовану зовнішність слідом за стандартним 5-Series . Прем’єра автомобіля повинна відбутися найближчим часом.

На фотографії зображений седан в топовій модифікації Competition і з кольором кузова Imola Red – культовим відтінком для підрозділу BMW M. Як і звичайна «п’ятірка», M-версія моделі отримає звужену передню оптику з подвійними L-подібними блоками денних ходових вогнів, а також інші повітрозабірники і радіаторну решітку з більш вираженими ламелями.

Передбачається, що технічна начинка змінам не піддасться. BMW M5 оснащують 4,4-літровим мотором V8 з двома турбінами, який в стандартній модифікації видає 600 к.с. і 750 Нм крутного моменту. У модифікації Competition віддача агрегату збільшена до 625 кінських сил. Мотор працює разом з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

У топовому виконанні автомобіль здатний набирати першу “сотню” за 3,3 с, а його максимальна швидкість примусово обмежена 250 км на годину.


Не пропустіть