Стартували продажі кабріолета Lexus LC500 (Фото)

Спочатку модель Lexus LC500 представили ще в 2016 році. Однойменний кабріолет вийшов набагато пізніше – в листопаді минулого року. І сьогодні, 19 червня, розпочався продаж відкритої варіації спортивного авто в Японії.

Розкладання і складання м’якого верху, пропонується в чорному і бежевому відтінках, відбувається за 15 – 16 секунд на швидкості до 50 км/год.

Так як управління кліматом в кабріолеті важче, ніж в купе, LC500 Convertible отримав систему Lexus Climate Concierge, яка передбачає обдув для шиї і може автоматично включити обігріву сидінь і рульового колеса.

До слова, поряд з кабріолетом з’явився і рестайлінговий варіант купе. Під час недавнього поліпшення фахівці японської компанії знизили безпружинні маси на 10 кг, встановивши новий стабілізатор, компоненти з алюмінію, міцніші пружини і полегшені задні колеса.

Зокрема, в кольоровій гамі авто з’явилися 2 нових відтінки (Cadmium Orange і Nori Green Pearl), а ще стали доступні нові колісні диски на 20 дюймів в кольорі Dark Graphite.

Технічної частини зміни не торкнулися. Так, автомобіль як і раніше оснащується 478-сильним “атмосферником” V8 об’ємом 5,0 літрів. Разом з ним функціонують 10-ступенева АКПП і задньопривідна система. Динамічні показники в даний момент не розкриваються. Закритий варіант може розганятися до першої «сотні» за 4,7 секунди. Варто брати до уваги, що кабріолети, як правило, трохи повільніші через велику вагу.

Все ще пропонується і гібридна модифікація LC500h з двигуном V6 на 3,5 літра, які в зв’язці з електродвигуном розвиває 359 к.с.


Не пропустіть