Прототип оновленого Chevrolet Corvette Z06 помітили на випробуваннях (Фото)

Агентство Carscoops в п’ятницю, 19 червня, розповсюдило шпигунські знімки концепту рестайлінгового Chevrolet Corvette Z06.

Хоча прототип покритий камуфляжною плівкою, при цьому можна помітити деякі деталі, що вказують, що це не простий Corvette Stingray. Серед них величезне заднє антикрило, що нагадує Corvette ZR1.

Згідно з останніми відомостями, Z06 отримає активну систему аеродинаміки, в результаті чого заднє антикрило не знадобиться. При цьому, ходять чутки про те, що активна аеродинаміка буде частиною тільки спеціального пакета Z07.

Як можна помітити по фото, прототип оснащений габаритним колесами, передбачається, що їх диски будуть виготовлені з вуглецевого волокна. Судячи з усього, спереду встановили 20-дюймові з шинами Michelin Sport Cup 2 R розмірністю 275/30 ZR20, а ззаду – 21-дюймові з аналогічними шинами розмірністю 345/25 ZR21.

Передбачається, що Corvette Z06 обзаведеться вдосконаленою версією 5,5-літрового двигуна V8 від гоночного авто C8.R, де він розвиває 500 к.с. і 650 Нм крутного моменту. При цьому в новинці мотор буде видавати 600 к.с.


Не пропустіть