Один з найпопулярніших автомобілів в світі оновиться (Фото)

Повнорозмірний пікап Ford F-150 – один з найпопулярніших автомобілів в світі протягом 30 років.

У роботу над кожним новим поколінням моделі Ford кидає кращі сили, і настав момент оцінити плід їхньої праці – машина нового, 14 за рахунком покоління, повністю готова і чекає урочистої презентації 25 червня.

Перед торжеством Ford продемонстрував зображення обрисів машини анфас. Ніякого “орігамі” з прокатного листа нержавійки, як пікап від Tesla, лише високий перед з масивним горизонтальним капотом. Хрестоматійний вигляд доповнюють “квадратні дужки” світлових приладів.

Автомобільна галузь переживає переломні часи, а компанії стоять перед абсолютно новими викликами, і головному пікапу Америки належить відстояти лідерство не тільки з одвічними конкурентами від General Motors і Fiat-Chrysler-PSA, але електропікапами від фірм, які ще недавно взагалі не виробляли автомобілі.

Тому, крім звичних бензинових і дизельних “шісток” і “вісімок”, F-серія вперше отримає чисто електромеханічну силову установку з масивною акумуляторною батареєю. У найближчі кілька років на ринок вийдуть конкуренти Tesla, Rivian, Bollinger, Karma, Lordstown, Hummer, Ram. Сутичка обіцяє бути спекотною.


Не пропустіть