Склали рейтинг найбільш нержавіючих іномарок

На п’ятому місці цього рейтингу знаходиться модель BMW 5-ої серії в кузові E60, яку випускали з 2003 по 2010 рік. Цей автомобіль відрізняється хорошим антикорозійним захистом і високим рівнем надійності лакофарбового покриття. При цьому є й мінус – поява іржі в місцях, де стикуються алюмінієві деталі зі сталевими елементами кузова.

На четвертій сходинці розташувалася модель Mercedes S-класу W221, яку виробляли з 2005 по 2013 рік. Якщо говорити про плюси, то вони полягають у відмінній якості антикорозійної обробки кузовних деталей і фарбуванні. А серед мінусів можна виділити ймовірність утворення корозії близько точок кріплення і досить швидке «помутніння» деталей з хрому.

Третє місце дісталося седану Toyota Camry в кузові XV40, який випускали з 2006 по 2011 рік. Якість лакофарбового покриття залишає бажати кращого, але автомобіль має хороший рівень оцинкування і антикорозійної обробки кузовних елементів.

Другий рядок рейтингу у шведську модель – Volvo S80 другого покоління, її виробляли з 2006 по 2016 рік. Кузов даного автомобіля зроблений з оцинкованої сталі, а за рахунок високого рівня фарбування і складання ймовірність появи корозії мінімальна. При цьому місця зі сколами на таких машинах довго не покриваються характерним нальотом.

І лідером цього рейтингу стала модель Audi A6 в кузові C6 (2004-2011 рік). Кузов цього автомобіля володіє міцною структурою, те ж саме можна сказати і про підрамники. На зазначеному Audi A6 поява іржі зведено до мінімуму, включаючи і «небезпечні» місця – поблизу задніх колісних арок.


Не пропустіть