В Україні презентували електромобіль за 4 млн грн (Фото)

Оновлений електромобіль Porsche Taycan тепер офіційно презентували в Україні. При підготовці оновлення основна увага була приділена потужності та розгінній динаміці. Кожна нова версія Taycan розганяється швидше, ніж її попередниця. Це особливо помітно у Taycan Turbo S, який покращив час розгону від 0 до 100 км/год до 2,2 секунди. У Porsche зазначають, що це найдинамічніша серійна модель, яку вони коли-небудь випускали. Ця версія оснащена силовою установкою потужністю 952 к.с.

Оновлені моделі Taycan тепер будуть оснащені адаптивною пневматичною підвіскою. Підвіску Porsche Active Ride можна буде замовити як опцію для повнопривідних моделей. Крім того, усі моделі отримають нові колеса, розроблені для покращення аеродинаміки, та шини, що зменшують опір коченню. Taycan також здатний рекуперувати енергію зі швидкістю до 400 кВт*год, що на 30 відсотків швидше, ніж раніше.

Німецькі інженери також звернули увагу на тягову батарею. Нові машини можуть бути оснащені акумулятором Taycan Performance Battery Plus ємністю 105 кВтгод, що є значним покращенням порівняно з попередніми 93 кВтгод.

Ціни на оновлену модель в Україні стартують від 3 989 335 грн. Найшвидша версія Taycan Turbo GT, яка розганяється до 100 км/год за 2,2 секунди, оцінена у 9 246 170 грн.

Джерело autogeek.com.ua