Стартували продажі китайського аналога “Гелендвагена” – Beijing BJ80 (Фото)

Дилери компанії BAIC почали приймати попередні замовлення на оновлений позашляховик Beijing BJ80, який є дешевим аналогом Mercedes-Benz Gelandewagen, ще три тижні тому. Як повідомляє прес-служба виробника, сьогодні, 6 липня, продажі новинки стартували офіційно.

Китайська копія Mercedes-Benz G-Class тепер оснащується новим турбованим V6-двигуном об’ємом 3,0 літра з віддачею 280 к.с. В якості трансмісії пропонується 8-діапазонний гідромеханічний “автомат”. Система повного приводу з блокуванням диференціалів і заниженою передачею доступна вже в базовій комплектації.

Зовнішній вигляд моделі змінився незначно. Автомобіль отримав лише косметичні доробки: збільшені розширювачі колісних арок, забарвлення кузова в два кольори і 20-дюймові колісні диски особливого дизайну.

“Модернізований BJ80 може похвалитися ультрасучасним інформаційно-розважальним комплексом, преміальною акустикою з вісьмома динаміками і сабвуфером, камерами відеоогляду на 360 градусів і блоком управління кліматом для задніх пасажирів”