У Мережі показали інтер’єр нового Hyundai Tucson (Фото)

Футуристичний салон своєї новинки розсекретили на тизері.

До теперішнього часу ви, ймовірно, знаєте, що Hyundai Tucson отримає версію наступного покоління для моделі 2021 року. Ще в серпні минулого року корейський компактний кросовер вже багато раз був помічений, і вже є кілька зображень оновленої моделі.

Примітно, що Сангюп Лі, глава Hyundai Design Center, заявив, що дизайн нового покоління Tucson буде лякати публіку, а Ендрю Туатахі, менеджер з планування продуктів Hyundai, стверджує, що Tucson 2021 року «дуже цікавий візуально».

Хоча точна дата виходу наступного Tucson ще не відома, в Мережі був виявлений ескіз тизера на французькому форумі World Scoops. На зображенні представлений передбачуваний інтер’єр нового Tucson, який, мабуть, містить два монітори – в центрі приладової панелі і на комбінації приладів. Це схоже на наступному поколінню MBUX, яке ми побачимо в 2021 Mercedes S-Class.

Hyundai, однак, заперечує випуск згаданого тизера. «Ми не випустили жодного тизера наступного покоління Tucson. Тому ми не можемо підтвердити», – стверджує автовиробник.


Не пропустіть